Post by thricalmadina on Feb 5, 2022 20:41:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање многих токена ▞▞▞
▞▞▞ Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 2022 version ▞▞▞
Превише огласа. Губљење времена
Плаћам Гаме Пасс и још је пун огласа. Зашто? Зашто? Зашто? Када кликнем на крстић у горњем десном углу да НЕ прикажем други оглас, и даље се приказује. Шта треба да урадим и коме и колико треба да платим да бих ово уклонио?
Ово је само верзија црвене лопте 4 са различитим скиновима, то је само забавно
занимљива игра
Оно што желите да оценим са 5 звездица нема као што је 100+ огласа и даље одлична игра
Много фалту игре
Ово је најбоља игра за дете за њихов ум
свиђа ми се игра јер је попут поновног покретања
Немогуће је играти када крене глупи видео о награди сваки други пут када притиснете скок!!😤
ова игра је тако забавна и кул, али постоји ружан тип од лубенице који мрзи свој живот са стуну нијансама. али није сладак. однеси ружну лубеницу са стуну нијансама заувекрррр.
Roller Ball 6: Bola Pantulan 6 Arkade aoa
Огласи као и увек кваре игру, не желим оглас 30 секунди
То је црвена лопта 4 рипофф, али је добра, стварно ми се свиђа
Ја оцењујем 5 звездица јер тај дечак оцењује само 1 Лоше
Хуеи је био
Најгора игра на свету🤢🤮
Унплаиабле је играо прва 2 нивоа и погледао 5 реклама
Ово је забавна игра
Лоша игра. Капитализује Међу нама на сличици и представља отету серије црвене лопте. Да могу да оценим ово са нулом, ја бих.
То је ново ажурирање, тако да могу да уштедим НОВАЦ да добијем скинове за новчиће, остали то можете да урадите такође па играјте пажљиво и постаните ПРО. Срећно :^)
Није лоше, али после 100 исти ниво
У реду
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Акционе ukb
Уф з Банк Тоиа
Бооооооо! Постоји много додатака!
Волите игру због тога што је лака, учините је мало тежом
Ова игра је пљачка црвене лопте. Ужасна игра. Не саветујем да се игра.
Волим игру јер су шефови тако кул и волим скинове међу нама
Добра игра, али сам платио да се уклоне огласи, али није било никакве разлике! Они још увек долазе на крај нивоа што је разбеснело јер огласи нису кратки!!
Свиђа ми се
ова игра је невероватна и то је све што имам да кажем волим што има међу нама црвене лопте
Играјте да бисте видели много огласа
Супер је
Roller Ball 6: Bola Pantulan 6 Arkade rgjm
Имам га смрди
Ова игра је тако забавна, обавезно је играјте. Свиђа ми се ово.
Огласи😡😡 су тако иритантни
Сјајна игра има неке тешке нивое и неке лаке нивое и тешкоћа је сјајна љубав ова игра мора да је купи
Ова игра је тако кул!
лепа игра.. 😊
Превише огласа!
волим то
Заиста волим ову игру јер има неке попут лопте међу нама мислим да је кул и преузимам ову игру и хајде да видимо има ли међу нама лопте да видимо и стварно волим ову игру толико
Изгубио сам све своје податке и слажем се са оценом 1 звездицу јер је ово игра са -80 звездица
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 እንቅስቃሴ ያለባቸው zzll
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 እንቅስቃሴ ያለባቸው zzll
6/12/20-Мислите да сам платио да се отарасим реклама за само 60 нивоа.....ПРОКЛЕТА!🧐 Када ћете додати нове нивое....управо сам урадио ажурирање и ништа! НОВЕ НИВОЕ МОЛИМ ВАС И СТАТИТЕ!
Ок, пре свега, желите да вам оценим 5 звездица након што ставите 100+ огласа у игру? До ђавола не! Оценио бих га са 5 пет звездица ако се ове ствари поправе: - Превише огласа. Разумем, потребан вам је новац, али све до чега вам је стало је новац, а не игра. - Постоје рекламе буквално за све! Да испробате неке нове скинове? Гледајте оглас. Добити моћ магнета тако да можеш сакупити све новчиће? Гледајте оглас. Да оживите свој лик? Гледајте оглас. Удвостручите новчиће које имате или прескочите ниво? ГЛЕДАТИ. ПРОКЛЕТИ. АД. Деинсталирај.
Заразна и забавна